FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedin

 

 

Szófelhő

önbizalomépítő technikák stresszkezelési és megküzdési stratégiák döntés konfliktuskezelés önismeret belső béke az úton lenni érzése zavar reziliencia magánéleti elakadások párkapcsolati válságok karriergondok életvezetési tanácsadás life coaching business coaching vezetői coaching karrier coaching coach szemléletű vezető Szolnok coaching párkapcsolati coaching pályaválasztási coaching mentor mediáció megelőző mediáció gazdasági mediáció párkapcsolati mediáció családi mediáció tanácsadó személyiségfejlesztés önismeret válás társkeresés békülés békítés közvetítés kiégés asszertivitás burnout krízistanácsadás segítés önbizalomépítés döntés karrier konfliktuskezelés motiválás önbizalom önismeret stressz kezelés életút- életmódvezetés Jász-Nagykun-Szolnok megye coach mediáció mediátor Jász-Nagykun-Szolnok megye mediáció tánár-kiégés életvezetés kamaszoknak életvezetés kamasz tanácsadás válás mediáció humántanácsadás design szemlélet erőszak mentesítés életvezetési stratégia válság krízis krízistanácsadása válságkezelés autonómia tudatosság újratervezés emberi méltóság megőrzése elfogadás jó kedv bizalom bátorság szabadság döntés kockázat biztonság kamaszkori válságok harmónia inspiráció vitarendezés kölcsönös megegyezés családjogi vita gyermek elhelyezés kapcsolattartás szülői felügyeleti jog vagyon megosztás lelki segély

Tanácsadás

Jelentkezés tanácsadásra: kattintson ide

 

Coaching Szolgáltatások,

Minden beszélgetés bizalmas.

Minden embernek saját fejlődési útja és célja van. Ennek megfelelően más-más úton juthatunk el, ezen célok eléréséhez.

Az árazás függ attól, hogy személyesen, vagy skype-n tartjuk a kapcsolatot.

Első lépésként, vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen, majd ezt követően megbeszéljük, hogy az Ön számára hány alkalommal, milyen időszerkezetben javasoltak az ülések.

Az ülések általában 60 percesek.

Korlátlan e-mail támogatás.

 

Skype-tanácsadás

Személyes tanácsadás mellett az internet segítségével Ön is igénybe veheti  támogató segítségemet. A tanácsadás és terápia e módja már kiállta a próbát, létjogosultságot nyert.

  A skype-tanácsadás sajátosságai:

Fizikailag nincs egy térben a  segítséget kérő és a coach. Ez a virtuális tér nem helyettesítheti a személyes kapcsolat légkörét. Hiányoznak azok a jelzések, melyek árnyalják a kommunikációt. Mások számára viszont éppen a személyes jelenlét hiánya teszi könnyebbé az érzések és gondolatok megfogalmazását. Előnye az is, hogy még a távol eső helyeken is elérhetővé válik a coaching folyamata.

Egyformán meghatározottak  a személyes és az internetes kapcsolattartás keretei. A skype-tanácsadásra is előzetes bejelentkezést követően, előre egyeztetett időpontokban  kerül sor.

A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
 shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2014