Érezd az élet ízeit! Coaching, fűszer a megoldásokhoz!

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedin

 

 

Szófelhő

önbizalomépítő technikák stresszkezelési és megküzdési stratégiák döntés konfliktuskezelés önismeret belső béke az úton lenni érzése zavar reziliencia magánéleti elakadások párkapcsolati válságok karriergondok életvezetési tanácsadás life coaching business coaching vezetői coaching karrier coaching coach szemléletű vezető Szolnok coaching párkapcsolati coaching pályaválasztási coaching mentor mediáció megelőző mediáció gazdasági mediáció párkapcsolati mediáció családi mediáció tanácsadó személyiségfejlesztés önismeret válás társkeresés békülés békítés közvetítés kiégés asszertivitás burnout krízistanácsadás segítés önbizalomépítés döntés karrier konfliktuskezelés motiválás önbizalom önismeret stressz kezelés életút- életmódvezetés Jász-Nagykun-Szolnok megye coach mediáció mediátor Jász-Nagykun-Szolnok megye mediáció tánár-kiégés életvezetés kamaszoknak életvezetés kamasz tanácsadás válás mediáció humántanácsadás design szemlélet erőszak mentesítés életvezetési stratégia válság krízis krízistanácsadása válságkezelés autonómia tudatosság újratervezés emberi méltóság megőrzése elfogadás jó kedv bizalom bátorság szabadság döntés kockázat biztonság kamaszkori válságok harmónia inspiráció vitarendezés kölcsönös megegyezés családjogi vita gyermek elhelyezés kapcsolattartás szülői felügyeleti jog vagyon megosztás lelki segély

Nemcsak a pszichológus segít!

Örülök, hogy itt vagy. Vad szelídség, áramló szabadság, korlátlan lehetőség. Ezek vagyunk mi.  Tudom, vannak életszakaszok, amikor nehéz. De azt is tudom, hogy a sárból kinövő vadvirágok a legfénylőbbek.

A nevem Edit. Tanár vagyok, life és business coach,  igazságügyi mediátor, kamasz mentor. Elkötelezett híve a designgondolkodás, mint tervezői gondolkodás gyakorlati alkalmazásának. Szolnoki központtal, és a város, mintegy száz kilométeres vonzáskörzetében dolgozom. Már évekkel ezelőtt is ösztönösen fordultak hozzám fáradt álmodozók, hogy segítsek nekik életüket építeni, megtalálni azt az utat, amelyet jó érzés végig járniuk.

A világ körülöttünk nyüzsög. Azt szeretném, ez legyen számodra, az a hely, ahol a sérülések erővé válnak, a sebek bölcsességgé. Az emberek azt mondják rám, mindig inspiráló, érzékeny, kreatív vagyok, és mindig azt kapják tőlem, amire szükségük van. Az évek során megtanultam, az álmok mindig valóra válnak. Mert nehéz megverni valakit, aki soha nem adja fel!

A coaching minőségi partnerség, köztem és Ön között, annak érdekében, hogy kitűzött céljait elérje. A coaching folyamat révén elsősorban nőnek az Ön kompetenciái.

Az első lépés egy kötetlen beszélgetés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük egymást. Ön meghatározza mit szeretne elérni, mi az Ön vonzó víziója. Tapasztalataim alapján öt találkozás szükséges ahhoz, hogy a kitűzött célok, hosszú távú, erős változásokat eredményezzenek.

Találkozásaink alkalmával, a hangsúly a beszélgetésen van. A coach figyel, és kérdéseivel, megfigyeléseivel, lehetőségeket, terveket készít, majd azok megvalósítására kidolgozza a megfelelő lépéseket. A coaching folyamatban világossá válik, mi szükséges ahhoz, hogy céljait elérje. Gyorsítja az Ön fejlődését azáltal, hogy nagyobb hangsúlyt és figyelmet kapnak lehetőségei, ami hatékonyabb döntéseket eredményez. Nem arra összpontosítunk, hogy Ön most hol tart, hanem arra hol akar lenni a jövőben, és mit hajlandó megtenni, az eredmények érdekében.

Kérdései, szándékai tükrében, segítem Önt, sikerei megvalósításában. A kitűzött célokhoz közösen „design” cselekvési tervet készítünk, és támogatom erőfeszítéseit a coaching megközelítésével és módszereivel.

* A kép amamakphoto (Aviva Artzy + Michelle Karpman) alkotása

 


GYIK

Hamarosan ..

 

A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
 shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2014